Mai Euro árfolyamok

Nem csak a forex szakembereket érdekli az euro kurzusa, mert sok embernek van (még) deviza alapú hitele, emellett a külföldön vagy a külföldi online shopokban vásárolt termékeket euroban is ki lehet kifizetni.

Nem Magyarországon dolgozol, vagy világkörüli útra készülsz, euroba fektetnél be, vagy egyszerűen külföldön tankolnál, vásárolnál, költekeznél? Így az árfolyamadat keveseknek közömbös.

(Köztudottan bevezetése óta az euro - az európai egységes valuta - a második legjelentősebb tartalékvaluta, továbbá a második legnagyobb tranzakciót bonyolító pénznem az amerikai zöldhasú után, és nem utolsó sorban a világon a legnagyobb összértékben jelen levő készpénzállomány.)

Lényeg a lényeg, szeretnéd tudni milyen friss euro árfolyammal kalkulálhatsz.

Weboldalunkon tájékoztatásul megosztjuk a főbb magyar bankok (pl. OTP)és az MNB hivatalos, aktuális aznapra vonatkozó euro valuta-deviza, vételi-eladási, illetve középárfolyamait. Többek között az is az is nyomon követhető, hogy az egyes cégek kurzusai mekkora mértékben térnek el a mintának számító MNB középárfolyamtól, tehát milyen marzzsal tevékenykednek.

Emellett olvashatók a kiválasztott pénzintézetnél a valamennyi konvertibilis pénznemre (valuta és deviza) érvényes átváltási árfolyamadatok is.

Egyéb pénznemek mellett mindenekelőtt az euro elmúlt évek árainak változásáról grafika nyújt összehasonlítást képet.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2015-08-24 10:14