Bejárati Ajtó Beépítése

Kategória: fa nyílászáró szakkereskedő, kültéri bejárati ajtók gyártása, Kültéri fa bejárati ajtó

A szemrevaló bejáró faáruból létesülnek ódon molyrágta, pontatlanul csukódó nyílászáróját cserélje ki, esztétikus, vaskos jól záródó ablakra.

Lépcsőházi ajtóinkat fenyőből teremtjük meg melyeket hatvannyolc és 88 mm-es vastagságban készítjük el Ahhoz miként Ön felé a kiváló méretű ablakot hozzuk létre költségmentes belföldi felmérést biztosítunk.
Az ablakokat kiváló minőségben specifikusra hozzuk létre.

Az ajtócserét pár óra alatt lezárjuk A ajtókat óhaj alapján festéssel szereljük amelyiket egy katalógusból kereshet ki ellenben ha akarja lefesteni, akkor famintás változatban is vehet ablakot Az nyílászárókba két rétegű illetve 3 üveg rétegű ablakot illesztünk be nagymértékben megfelelő légzárást garantálnak. A folytatást a Kovács Sándor bejárati ajtó kereskedelem, 17. kerület honlapján olvashatja.

A beillesztést elintézhetjük a régesrégi keret totális kirontásával, ekkor a fal leomolhat, magyarán vakolási alkotás is kellhet.
Bejárati ajtók beépítése történhet régi tokba vagy a régi tok teljes kibontásával. Kibontás esetén teljes kőműves helyreállítás kell majd, ha pedig tokba építjük, a régi tok elburkolásához takaróleceket használunk.

Forrás: profixig.hu, 2015-10-15 16:32