Lomtalanítás - gyors és olcsó költöztetés a Fővárosban

Profi költöztetés kedvező tarifával. Számtalanszor kelt nyugtalanító körülményt, hogy a költöztetés után az ár magasabb a vártnál. Ezt elfelejtheti, ha ezt a költöztető céget választja

Lomtalanítás - Költözéskor rendkívül elengedhetetlen, hogy milyen állapotban kerülnek drága dolgaink a korábbi lakásból az új otthonba. Gyakran az ismerősöket kérik meg , hogy legyenek segítség a bútorszállításban. Ami azonban számos bajhoz vezet. Azzal kezdve, hogy a súlyos berendezések mozgatása nem is olyan könnyű. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felteszi az autóra. Sajnos az ilyesmi amatőr próbálkozások során szoktak igen rondán kárt szenvedni a felszerelésünk. Ami egyben személyi sérüléssel járhat.

Valójából az emberi test nem ilyenféle súlyok cipelésére lett kitalálva. Erős teher miatt csuklónk, hátunk, csípőnk és térdünk túl nagy terhelést kap. Csakhogy egy tapasztalt költöztető csapat mindig erre specializálódott eszközöket alkalmaz a nehéz terhek mozgatásához. Egy jó heveder vagy hám használatával a terhet cipelő szakértő bútorszállítók hátára egyenlő megterhelés jut. Költöztetés cikkek ezen az weblapon. Stabilan szállítanak nagy eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-12-15 10:36