Részecskeszűrő kiiktatás hátrányai

Használt kocsi vásárlása előtt sajnálatos módon nem ellenőrizhető a részecskeszűrő állapota

Részecskeszűrő - Számottevő rémes hír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatosan, mivelhogy a megjavítás ára irdatlanul sok. A részecskeszűrő javítása nagyon magas költség. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő honlapon. A minőségi részecskeszűrő díja több százezer forint.

Régebbi kocsi vétele előtt sajnálatos módon nem vizsgálható át a részecskeszűrő állapota. Sajnos rengeteg esetben a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem ellenőrizhető szétszerelés nélkül. A működésképtelen részecskeszűrőt korrigálni vagy kitisztíttatni kell. Előbbi irdatlanul borsos költségű, amíg utóbbi pénztárcabarát megoldás. Részecskeszűrő tippekért kattintson erre a honlapra.

Ha a részecskeszűrő check lámpája felvillan, ne essünk pánikba. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük fel a motort. Ha ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő specialistát. Aki egy új részecskeszűrő költségének töredékéért kipucolja a részecskeszűrőt. Gondoljunk a részecskeszűrő hibájára, ha a gépjármű üzemanyag fogyasztása növekedett mialatt a teljesítménye jócskán lecsökkent.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2016-12-16 10:50