Rendkívüli online rádió

Van egy nem mindennapi online rádió. A Lépés Rádió célja elsődlegesen az, hogy a fogyatékos embereket közelebb hozzák a társadalom többi rétegéhez. Eközben az online rádióhallgatók tömérdek szeretett zenét hallgassanak

Online rádió hallgatás - Az online rádió közösségének nélkülözhetetlen, hogy a nép többi rétege alaposabban megismerje mozgássérült embertársát. Fontos céljuk, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádió műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a beszédtechnikája teljes egészében ugyanolyan, mint ép munkatársainak.

Felettébb lélegzetelállító, hogy az online rádióban húsz műsorvezető munkát végez önkéntesként. Többségük látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat egészséges munkatársakkal.

Sajnálatosan Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart és elkerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, miként tud valaki látássérülten műsort készíteni az online rádióban. Annak ellenére van ez így, hogy napjainkban már sok helyen fordul elő érzékenyítő program. Online rádió folytatásért kattintson ide. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a sérült emberek világát.

Címkék: online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-01-14 11:55