Részecskeszűrő tisztító adalék

A részecskeszűrő funkciója az, hogy akadályozza az egészségroncsoló részecskék szabad távozását

Részecskeszűrő - A részecskeszűrő kitisztítja magát. Viszont ehhez intenzívebb fordulatszámon kell autózni huzamosabb ideig. A regenerálódás folyamata beindul, a részecskeszűrőben található szennyeződés kiég. A részecskeszűrő baja általában 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez jórészt a gépjármű felhasználásától függő. Akik kiváltképpen rövid utakon használják, hamarabb szembesülnek a nehézséggel.

Ha a részecskeszűrő lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. A Szűrőrészecske részecskeszűrő weboldalán látható ötlet. Autókázzunk ki az autópályára és pörgessük meg a motort. Részecskeszűrő infók a reszecske-szuro.hu honlapon. Ha azonban ez sem oldja meg a gondot, keressünk fel egy részecskeszűrő szakértőt. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kiégeti a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a személygépjármű üzemanyag fogyasztása nőtt míg a teljesítménye jócskán leromlott.

Számtalan rémhír terjed a részecskeszűrővel kapcsolatban, merthogy a javítás ára irdatlanul magas. A részecskeszűrő javítása irdatlanul magas díj. Rettentően mélyen a zsebünkbe kell nyúlni. A gyári részecskeszűrő ára több százezer forint.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2017-07-12 14:26