Hatékony elektronikus kommunikáció: a profi honlapkészítés fogásai

Honlapkészítés után jön a valódi feladat. Az értékesítés sikerének tesztelése. Hatékony a weblap, vagy csak viszi az energiát?

Honlapkészítés - Akár szenvedélyével is töltheti idejét, mivel a weblap örökösen hozza a hasznot. Ez a honlapkészítés valódi ereje. A Honlapteszt honlapkészítés honlapon látható javaslat. Ide tartozó témában számtalan szakértő tanulmányt lelhet Verdes János Honlapteszt blogján. Egy ütős honlap akkor is vásárlást kelt, ha a tulajdonos éppen valami teljesen más dologgal tölti idejét. A fogyasztókat tudatosan ösztönözni kell vásárlásra - a honlapkészítés sosem ér véget. Ekképpen változik valódi üzletkötő gépezetté egy weboldal.

A honlapon lehetőség van azonnali rendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy mobilon keresztül. A siker-orientált honlapkészítés válik jelentősen nyereségessé. Pótolhatatlan egy minőségi weboldal. A honlap az elején egy érdekes főcímmel felkelti a potenciális vásárló érdeklődését. Merthogy felkeltette a címsor leendő vásárló figyelmét, tovább fogja olvasni a weboldal tartalmát. Honlapkészítésnél figyelembe kell venni, hogy a látogatók mennyi időt szánnak a szöveg hasznosságának megállapítására. Ez igencsak csekély. Merthogy 1/4-ed másodperc alatt a leendő fogyasztó már eldöntötte, hogy a weboldalon olvasottak hasznosak-e vagy sem.

Címkék: Honlapkészítés

Forrás: honlapteszt.hu, 2017-08-04 20:36