Paplan nagy választéka

A kellemes alvás lényegi eleme egy selymes paplan

Gyapjú paplan a fagyoskodóknak. A gyapjú ismérve, hogy páratlan hőtartó. Az emberi test hőmérsékletét azonnal átveszi és raktározza, az izzadságot felszívja. Pamut borítású paplan a természetes anyagok rajongóinak.

Műszál golyós töltésű paplan nagy körben kedvelt. Tudniillik a fejlesztés során felfogták a gyártók, hogy a szellős poliészter szál páratlan hővezetési ismérvvel bír. Formatartó, a test hőjét gyorsan átveszi. Rendszerint használják sportfelszerelésben is.

Az Otthonkomfort weblap elsődleges feladata, hogy mesteri paplanok nagy felhozatalával vegyenek részt a piacon. Pénztárcabarát paplan díjakkal minden egyes vevő számára. A vásárlók jókedvűen távoznak és ismételten visszatérnek hozzájuk.

A természetes anyagú paplan rajongóira is gondot viseltek a gyártó cégek. A műszálgolyós töltetet borító fedőanyagot kifogástalan pamutból készítik. Testünk csakis természetes anyagokkal kapcsolódik. A paplan gyártás új fejlesztése, hogy a poliészter szálat egy hőt megtartó géllel töltik meg. Mely kormányozza testünk hőjét. Az Otthonkomfort paplan honlapján olvasható még több részlet. Fagyos napokon meleg érzetet ad, nyári kánikulában finom hűs érzést okoz.

Forrás: otthonkomfort.hu, 2017-10-05 19:28