Rayfilm univerzális nyomtatható etikett címkék

Igen kedvező ár-érték arányú nyomtatható öntapadós címkére szeretnénk felhívni a figyelmet. Cseh alapanyagból, Csehországban készült jó minőségű etikett címke forgalmazását kezdtük meg Rayfilm etikett márkanéven.

A Rayfilm nyomtatható etikett címkékkel egyszerűen és szélsebesen a borítékra ragaszthatja az ügyfél címét, nem kell órákig minden levélre kézzel ráírni a címeket. A Rayfilm nyomtatható etikett címkék használhatók úgy a feladó, mind a címzett címének megadásához.

Az öntapadó etikettek tintasugaras és lézer nyomtatókkal egyaránt használhatók.

Széles méretválaszték

A széles méretválasztéknak köszönhetően a legkisebb termékekre is alkalmas. A Rayfilm etikett címke megbízható címkézési megoldást biztosít termékcímkézésre, beltéri ábrákhoz, Cd, Dvd lemezek feliratozásához, dokumentumok jelölésére.  A címke nagyon gyorsan és megbízhatóan megtapad még a párás vagy hűvös felületeken is. Arra azonban okvetlen ügyeljük, hogy egy címkét csak egyetlen egy alkalommal engedjünk át a fénymásolón.

A nedvesség és a hőmérsékletingadozás komoly károkat tehet a címkeívekben. A megvetemedett, felhullámosodott címkeívek nyomtatás közben elakadást okozhatnak, a magas páratartalom pedig nagyban rontja a nyomtatás minőségét. A masszív, visszazárható kartoncsomagolás a mechanikai sérülésektől is megvédi a címkéket.

Nyomtatók védelme

A nyomtató védelme érdekében a Rayfilm öntapadó etikett címke négy ragasztómentes lapszéllel rendelkezik. Ez a ragasztómentes terület biztosítja ez után azt, hogy a nyomtatás közben ne kerülhessen ragasztómaradvány és egyéb szennyező anyag a nyomtató hengereire, dobegységére.

Forrás: wts.hu, 2017-10-31 23:57