Különös online rádió

Különleges online rádió célja főleg az, hogy a látássérült embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez

Az online rádió személyzetének nélkülözhetetlen, hogy a nép többi rétege jobban megismerje látássérült embertársait. Alapvető feladata a szeretett online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik amúgy nem tudják megmutatni tehetségüket. Aki ennek az online rádiónak a programjait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint egészséges munkatársainak.

Rendkívül lenyűgöző, hogy az online rádióban 20 munkatárs melózik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik karöltve készítenek műsorokat egészséges kollégákkal.

Ebben a korban már számtalan helyen található érzékenyítő rendezvény. Amelyet acélból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom jobban megismerhesse a fogyatékos emberek életét. Ebben partner a nem mindennapi online rádió. Tippek a Lépés Rádió online rádió blogon. Sajnálatos módon Magyarországon még mindig nagyon sok ember távolságot tart. Elkerüli a fogyatékkal élő embereket és nemigen tudja elképzelni, miként tud valaki vakon műsort készíteni az online rádióban.

Forrás: lepesradio.hu, 2018-12-11 14:16