Online rádiók belépés - Online rádió felkapott műsorokkal

Nagyon sok világhírű felvétel egy nem mindennapi online rádióban

Rádiók online - Fölöttébb bámulatos, hogy az online rádióban 20 műsorvezető tevékenykedik önkéntesként. Az online rádió kollégáinak többsége látás- és mozgás sérült, akik csoportosan készítenek műsorokat ép kollégákkal.

Napjainkban már sok helyen fordul elő érzékenyítő program. Amelyet abból a célból hoznak létre alapítványok, hogy az egészséges társadalom kellően megismerhesse a sérült egyének életét. Ebben segít a különleges online rádió. Sajnálatos módon Magyarországon még mindig sok ember távolságot tart. Kerüli a fogyatékkal élő embereket és aligha tudja elképzelni, hogyan tud valaki látássérülten műsort vezetni az online rádióban.

Alapvető feladata a szeretett online rádiónak, hogy esélyt biztosítsanak a fogyatékkal élő embereknek, akik mellesleg nem tudják kifejezni képességeiket. A Lépés Rádió online rádió és az internetes rádiók hallgatása honlapján található adat. Az online rádió személyzetének kulcsfontosságú, hogy a nép többi rétege jobban megismerje fogyatékos embertársát. Aki ennek az online rádiónak az adásait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen beszél nem tud járni. Ettől függetlenül a beszédtechnikája abszolút ugyanolyan, mint ép munkatársainak.

Forrás: lepesradio.hu, 2019-10-24 19:46