Partikelfilter tisztítás: Részecskeszűrő regenerálás

Sport kipufogó: A részecskeszűrő cseréje irdatlanul drága kiadás. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni

Szűrőrészecske Vezérműszíj - A részecskeszűrő feladata az, hogy meggátolja az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabad távozását. Egy kifogástalan részecskeszűrő a káros részecskék kilencven %-át képes magába fogni. Tengernyien nem ismerik tudják, hogy a dízel kocsik részecskeszűrővel rendelkeznek.

A részecskeszűrő cseréje rettentően magas díj. Elég mélyen a pénztárcánkba kell nyúlni. Az eredeti részecskeszűrő ára több százezer Ft. Részecskeszűrő tippekért kattintson erre a honlapra. Számtalan rémhír terjeng a részecskeszűrővel kapcsolatban, hiszen a helyreállítás ára rettentően magas.

Régebbi jármű megvétele előtt sajnos nem tesztelhető le a részecskeszűrő állapota. Sajnos számtalan alkalommal a részecskeszűrő el van tömődve, de még az ellenőrző lámpa nem jelzi. A részecskeszűrő állapota nem vizsgálható meg szétszerelés nélkül. Cikkek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. A gyenge minőségű részecskeszűrőt cserélni vagy tisztítani kell. Előbbi nagyon drága költségű, míg utóbbi kedvezményes árú módszer.

Forrás: reszecske-szuro.hu, 2019-11-11 22:50